Friday, June 27, 2008

Uut Blogs.Stationis


Annan teada et täiendasime Blogs.Station funktsionaalsust veebipäevikutes esinevate viidete ja päevikutele viitavate blogide esiletoomisega. Nüüd on võimalus jälgida kellele konkreetne blogija viitab ja kes tema kirjutisi oluliseks peavad. Sisseviitavate blogide alusel saab jälgida kuidas kujuneb ja kes kujundavad veebipäeviku autoriteetsust. Päevikupidaja viited teistele blogidele aitavad aga jälgida teile kordaminevate päevikupidajate eelistusi ja huvitavaid avastusi.

8 comments:

Ti:a said...

enda järgi on hea uurida, kuidas ja kas asi töötab.
ja ma ei saa aru, miks siis see ei viita kõikidele blogidele, keda ma oma külge olen pookinud? kas näitab ainult neid, kes blog.stationis figureerivad?

Tomza said...

Jah on küll nii, põhimõtteliselt saame näidata ka kõiki Sinu blogist väljaviitamisi kuid mul endal on tunne, et siis läheks asi liiga kirjuks. Eks see esimene lähendus ole, lihvime asja edaspidi paremaks. Näiteks on hetkel ka see probleem, et kui blogi aadress, millele viitad, on kujul www.blog.ee/kasutaja, siis isegi kui blogi on meie keskkonnas sees, ei suuda me seda üles leida. Tehnilised põhjused, aga eks me areneme :).

Anonymous said...

Tere. Ma sooviks seoses ühe News.Stationi probleemiga meili saata, kuid ei leia lehelt, kuhu pöörduda.

Tomza said...

Tere!

Meie ahtakese kontaktilehe leiate aadressilt http://www.freqmedia.com/

Tervitades
Toomas

Anonymous said...

Tänan. Saatsin sinna kirja.

Ti:a said...

tänan, sain küsimusele vastuse.
ja ei olnudki ma nii loll kui arvasin :)

Soprano said...

Pildil on viitavate blogide hulgas Filmidest ja Muusikast - that's me. :)

kukupai said...

Kui sageli teemad üles nopitakse? Ma näiteks olen paaril viimaszel päeval oma blogis maininud nii Soomet, Itaaliat kui Tšehhimaad, ei kajastu minu blogi nende kohtade all. Samuti olid jutuks Savisaar ja Saagim, jälle ei kajastunud? Ning osa teemasid on mu kanalist maha läinud, mis enne olid?