Monday, May 19, 2008

Rahulolevad Station.ee kasutajad - Sten Tamkivi

Skype Eesti tegevjuht Sten Tamkivi võtab oma blogis väga hästi kokku Station.ee head omadused ning kirjutab ka kuidas neid enda kasuks tööle panna:

  • NEWS.station avalehe valik näidata enam kui neljas või kuues kanalis kajastatud lugu aitab kiiresti pildi ette saada hetkel "kuumadest" teemadest
  • Konkreetse teema vaade võiks olla iga meediahuvilise sagedane tööriist, et näha kuidas praktiliselt sünnib uudis. Näiteks nagu selles juhuslikus näites, kus Postimees on kirjutanud uudise valmis juba siis kui Äripäev alles toore pressiteate veebi paneb. Ja Päevaleht on pea poolteist tundi maas.
  • Station teeb suurepärast tööd eestikeelsest tekstist organisatsioonide ja inimeste pärisnimede tuvastamisel. Näiteks, mida kirjutatakse Eesti lehtedes Skype kohta või allakirjutanust.
  • Mistahes võtmesõnaotsingu peale on võimalik tellida endale RSS-voog (nt Skype-teemaline siin). Selline ülimalt lihtne lahendus astub kõvasti kandadele senistele meediamonitooringu teenuse pakkujatele ja ilmselt sisaldab koos lisaväärtusteenustega (nt tänasest rohkem reaalajas indekseerimine) vihjeid, kust Station raha võiks teenima hakata.
  • Mistahes teema juures näidatavad seotud isikud ja organisatsioonid tõesti hakkuvadki teemaga. Ja näitavad teinekord päris huvitavaid "kes kellega käib" või "... äri ajab" seoseid.
  • Inimeste ja organisatsioonide edetabelid annavad ülevaate, kes hetkel sündmuste keerises on (või kelle PR-meeskond enim hoos).

Loe lähemalt Steni blogist.

2 comments:

eliis said...

Teie station.ee-l ei leidu ühtki kontakti.. Mind huvitaks väga, kuidas ma teie lehele lingitud sain? Ja ühtlasi sooviks, et minu leht teie omaga enam seotud ei oleks! Palun kustutada teie baasist elukreetal.blogspot.com!

Tomza said...

Tere!

Meiega saab kontakti mailiaadressil uku -at- freqmedia.com.

Mis puudutab blogidele linkimist, siis me üldjuhtudel ei eemalda oma keskkonnast ühtegi leitud blogi. Samamoodi ei tee seda ka näiteks Google. Kui soovite et Teie blogi ei leitaks, peaksite selle lihtsalt privaatseks tegema.

Tervitades
Toomas