Tuesday, February 17, 2009

Palju maksab hea uudis?

Kindlasti päris palju. Aga uudiseni jõudmine ei maksa Sulle midagi. Nimelt on News.station.ee keskkonnas lahe ning täiesti unikaalne vidin, mis on kujunenud üheks populaarsemaks meie keskkonna teenuseks. Me kutsume seda teenust Uudiskonsooliks ning põhimõtteliselt on tegu Sinu enda poolt seadistatava lehega mis laseb Sul sekundiga kursis olla kõigega mis nii eestis kui ka maailmas hetkel toimub. Ja ainult ühe klikiga oled Sa puhtalt ja kuivalt selle uudise juures mis sulle parasjagu huvi pakub.


Uudiskonsooli jooksevad kõigist eesti suurematest meediakanalitest uudised sisse peaaegu momentaalselt. Vali enda lemmikkanalid, ning alati kui pöördud teenuse lehele tagasi näed enda lemmikute viimaseid uudiseid. Sa ei pea tegema ühtegi lehekülje uuendamist - kõige eest hoolitseb Uudiskonsool ning uute uudiste lisandumisel antakse sellest kollase vilgutusega märku. Oleme tõesti püüdnud teenuse hoida lakoonilise - nii ei hakka teenuse lehel iial nägema reklaame ega muud pudipadi.

Hiljuti täienes Uudiskonsool mitmete uute kanalitega. Samuti on lisandunud funktsioon võrreldavate kanalite vahetamiseks, mis võimaldab kõrvutada erinevates kombinatsioonides suurema arvu (kokku 22) kanalite uudivooge.

Uudiskonsooli kasutab täna regulaarselt ca. 100 ajakirjanikku päevas, kes pidevalt jälgivad konkurentkanalite tööd ja kiirust (kuna uued artiklid ilmuvad lehele ilma lehekülje uuendamise vajaduseta siis on info jõudmine lehele tõesti peaaegu momentaalne).

Kasutage ja saage kasu!

No comments: